Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs

Bungalowpark Eureka, Belkmerweg 68, Sint Maartenszee

luchtfoto park Eureka
speeltuin
naambordje
voetpad langs de eendenvijver
straatje met bungalows
eendenvijver
speeltuins

Zoveel ruimte en privacy vind je nergens!

Dit goed onderhouden park onderscheidt zich door sfeer, ruimte en zijn parkachtige begroeiing. Het park biedt rust en is kindvriendelijk ingericht. Hierdoor is Eureka populair bij jonge gezinnen en 55-plussers.Eenmaal geweest, wil je er steeds weer heen!

122 bungalows op grote kavels

Dit park van maar liefst negen hectare groot, bestaat uit 122 schitterend gelegen, vrijstaande stenen en houten bungalows (45 tot 100 m²). De kavels variëren in grootte van wel 500 tot 1000 m². De bungalows zijn geschikt voor vier tot zes personen.

De sfeervolle en comfortabele bungalows beschikken over een royaal terras op het zuiden, woonkamer met compleet ingerichte open keuken, douche en toilet met wastafel.

honden toegestaan

Op het park zijn honden toegestaan. Ook in de meeste huisjes is uw trouwe viervoeter van harte welkom. 

Ideaal voor kinderen

Voor de kinderen tot een jaar of 9 zijn diverse speeltoestellen en er is een grote speelweide en een eendenvijver. Er is eenrichtingsverkeer van kracht, zodat de auto's van een kant komen.

Dchtbij vele faciliteiten

De afstand tot het heerlijke strand is 1,5 kilometer en het brede duingebied is slechts op 1 km. Op de fiets rijd je in slechts 10 minuten naar het heerlijke rustige strand van Sint Maartenszee. En…. Honden zijn van harte welkom op het strand.

Op 200 m. afstand van het park vind je overdekt zwembad Campanula en op slechts 100 m. een supermarkt waar je 's morgens o.a. heerlijk versgebakken broodjes kan halen.


boeken