Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs

Bungalowpark Eb en Vloed

luchtfoto eb en Vloed
eerste veldje met zandbak
laantje met huisjes
schommel en glijbaan
speeltuin begin park
tafeltennistafel.

Meteen een echt vakantiegevoel

Dit park ligt 1,5 km. van de duinen, direct naast het subtropische zwembad met sauna, solarium en wasserette. De supermarkt ligt op 300 meter. Als je het park op komt, overvalt het vakantiegevoel je meteen. De 72 vrijstaande bungalows liggen verspreid over het park, op grasvelden omzoomd door bomen.

Ideaal voor jonge gezinnen

Het park heeft een open karakter en is ideaal voor jonge gezinnen. Het park beschikt over bungalows die geschikt zijn voor twee tot vier personen (48m²), vier personen (56-70m²) en zes personen (60m²). Alle bungalows zijn voorzien van een woon- eetkamer, keuken, twee of drie slaapkamers, apart toilet, douche, kleurentelevisie met kabel of satelliet en terras op het zuiden met tuinmeubelen. De auto kan bij de bungalow worden geparkeerd.

Veel speelattributen

Het park is afgesloten met een slagboom en toegankelijk met een codekaart. Voorzieningen: speelvelden, volleybalveld, basketbalveld, tafeltennistafel, speeltoestellen verspreid over het gehele park. Vlakbij het park vind je overdekt zwembad Campanula. 

Honden welkom

Wilt u graag uw hond meenemen? Geen probleem, uw trouwe viervoeter is van harte welkom. Ook in de meeste bungalows is het geen probleem om uw  hond mee te brengen. 

Strand en duinen

Het strand is op ca. 3 km. verwijderd van uw vakantieaccommodatie. Na ongeveer 10 minuten fietsen bereik je het heerlijke rustige strand van Sint Maartenszee. Gedurende het hele jaar is de hond hier welkom.


boeken