Vakantie aan zee voor een eerlijke prijs

Moeijes Bungalowverhuur

Moeijes Bungalowverhuur uit Sint Maartenszee was een verhuurbureau dat al meer dan 40 jaar vakantiehuizen verhuurde in Sint Maartenszee. Een begrip in de regio. De meeste vakantiehuizen staan op de bungalowparken De Schelp, Eureka, Eb en Vloed, Wildrijk, Belkmerduinen en de Meidoorn. Alle vakantiehuisjes beschikken over royale tuinen en staan op verrassend grote kavels.

Een vakantiehuisje huren via Moeijes Bungalowverhuur was een keuze voor een betrouwbaar bureau met persoonlijke aandacht voor de gast. Carina Laan, eigenaresse van Moeijes Bungalowverhuur heeft met ingang van 1 september 2014 haar verhuurbureau overgedragen aan Great-Vakantiehuizen.


Bekijk alle vakantiehuizen in Moeijes-bungalowverhuur!

Dit bureau wordt gerund door Greet Slikker en Atina Kruijer. Zij zijn vanaf 1 januari 2014 gestart met hun eigen verhuurbureau GREAT-Vakantiehuizen. Op hun zoektocht naar een passende locatie om hun werkzaamheden te verrichten, kwam Carina op hun pad. Na wat gesprekken besloot Carina van haar vrije tijd te gaan genieten en Moeijes Bungalowverhuur over te doen aan het enthousiaste koppel. Ook Greet en Atina vinden persoonlijke aandacht van groot belang. Service staat ook bij hen hoog in het vaandel.